Rólam

Így indult az én sztorim...

Mivel egy szépségszalonban nőttem fel, korán kialakult bennem a szépségszakmák iránti vonzalom. Már kislányként tudtam, hogy kozmetikus szeretnék lenni. Szerencsésnek mondhatom magam, mert teljesült ez a vágyam.

Miután elvégeztem a kozmetikus iskolát, elkezdtem komolyabban érdeklődni a sminkelés iránt, ámulatba ejtett a szakma e területének sokszínűsége. Mindig is szerettem a kihívásokat, ezért úgy döntöttem megmérettetem tudásomat. Több versenyen is részt vettem,  a legbüszkébb az országos bajnokságon elért  1. helyezésemre vagyok.

A sminkelés mellett elkezdett foglalkoztatni a tartós sminktetoválás. Miután elvégeztem az alapképzést a Long- Time-Liner-nél (2010), a kozmetika mellett, elkezdtem a sminktetoválást is. A sminkeléssel szerzett tapasztalat, nagy segítségemre volt a sminktetoválás készítésénél.

Mivel mindig a maximumra törekedtem, így ebben is kerestem a tovább fejlődés lehetőségét! A sminktetoválás körülbelül három évvel ezelőtt kezdte meg hihetetlen megújulását. Rengeteg újdonság, új technika, új eszközök, új gépek és új anyagok lettek elérhetők.

Ebben az időszakban kerültem kapcsolatba Patkós Alexandrával, aki mára a sminktetoválás egyik legnagyobb kiválósága és szakmai úttörője lett Magyarországon. Hamar rájöttem, én csak ezzel szeretnék foglalkozni, így felhagytam a kozmetikával.  Alexandra szárnyai alatt megtanultam a szakma minden fortélyát. A legnagyobb dolgot kaptam tőle, a lehetőséget. A lehetőséget arra, hogy megtaláljam a hivatásom, azt, amit szívvel–lélekkel végez az ember.

Az ország legnevesebb sminktetováló képző iskola, az Alexandra Academy egyik vezető oktatója voltam. Az itt szerzett oktatói tapasztalat a saját szakmai fejlődésemet is nagyban segítette.

A sminktetoválásban eltöltött évek alatt, megtanultam, hogy mennyire fontos a szakmai alázat, a precizitás és az olthatatlan tudásvágy, mert ezek visznek előre a fejlődés útján.

S mivel ez egy folyamatosan megújuló szakma, mindig tartogat valami újat, valami izgalmasat számomra - örülök, hogy ezt immár tanulóimnak is átadhatom.

Kövess minket Instagramon!

Campus Address:

500 Terry Francois Street San Francisco, CA 94158

Oldaltérkép

Elérhetőségek:

Gémes Zsófia – oktatásszervező


E-mail: pmuoktatomuhely@gmail.com


Telefon: +36 30 502 80 09

2200 Monor, Klapka u. 11.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram