top of page

Rólam

Így indult az én sztorim...

Mivel egy szépségszalonban nőttem fel, korán kialakult bennem a szépségszakmák iránti vonzalom. Már kislányként tudtam, hogy kozmetikus szeretnék lenni. Szerencsésnek mondhatom magam, mert teljesült ez a vágyam.

Miután elvégeztem a kozmetikus iskolát, elkezdtem komolyabban érdeklődni a sminkelés iránt, ámulatba ejtett a szakma e területének sokszínűsége. Mindig is szerettem a kihívásokat, ezért úgy döntöttem megmérettetem tudásomat. Több versenyen is részt vettem,  a legbüszkébb az országos bajnokságon elért  1. helyezésemre vagyok.

A sminkelés mellett elkezdett foglalkoztatni a tartós sminktetoválás. Miután elvégeztem az alapképzést a Long- Time-Liner-nél (2010), a kozmetika mellett, elkezdtem a sminktetoválást is. A sminkeléssel szerzett tapasztalat, nagy segítségemre volt a sminktetoválás készítésénél.

Mivel mindig a maximumra törekedtem, így ebben is kerestem a tovább fejlődés lehetőségét! A sminktetoválás körülbelül három évvel ezelőtt kezdte meg hihetetlen megújulását. Rengeteg újdonság, új technika, új eszközök, új gépek és új anyagok lettek elérhetők.

shutterstock_1076113799.jpg
50416226_2277486129189757_20317939794182

Ebben az időszakban kerültem kapcsolatba Patkós Alexandrával, aki mára a sminktetoválás egyik legnagyobb kiválósága és szakmai úttörője lett Magyarországon. Hamar rájöttem, én csak ezzel szeretnék foglalkozni, így felhagytam a kozmetikával.  Alexandra szárnyai alatt megtanultam a szakma minden fortélyát. A legnagyobb dolgot kaptam tőle, a lehetőséget. A lehetőséget arra, hogy megtaláljam a hivatásom, azt, amit szívvel–lélekkel végez az ember.

Az ország legnevesebb sminktetováló képző iskola, az Alexandra Academy egyik vezető oktatója voltam. Az itt szerzett oktatói tapasztalat a saját szakmai fejlődésemet is nagyban segítette.

A sminktetoválásban eltöltött évek alatt, megtanultam, hogy mennyire fontos a szakmai alázat, a precizitás és az olthatatlan tudásvágy, mert ezek visznek előre a fejlődés útján.

S mivel ez egy folyamatosan megújuló szakma, mindig tartogat valami újat, valami izgalmasat számomra - örülök, hogy ezt immár tanulóimnak is átadhatom.

bottom of page