top of page

Képzések

Haladó

Kezdő

6 hét (12 nap, heti 2 alkalom)

A kezdő tanfolyam során az alapoktól kezdve sajátíthatod el a sminktetoválás fortélyait. Képzésünk gyakorlatorientált és márkafüggetlen. A tanfolyam ideje alatt többféle termékcsaláddal és tetoválógéppel ismerkedhetsz meg. Forgalmazással nem foglalkozunk, így sem gép, sem pigmentcsalád, sem kezdőcsomag megvásárlására nem kötelezünk senkit!

1. nap: tetoválás elmélet (9:00h-17:00h)

2-3-4-5. nap: szemöldök (9:00h-17:00h)

6-7-8. nap: szemhéj (9:00h-17:00h)

9-10-11. nap: száj (9:00h-17:00h)

12.nap: korrekció (9:00h-17:00h)

Haladó képzések

Haladó képzéseinket gyakorlattal rendelkező sminktetoválóknak ajánljuk. A tanfolyamok maximum 3 fővel indulnak és másfél naposak. Az első nap elmélettel, bemutató munkával, modellen, illetve gumilapon történő gyakorlással telik, a második napon a tanulók modellen mutatják be az adott technikát.

Elsajátítható technikák:

  • Soft powder szemöldök

Porszerű, kontúr nélküli sminkelt hatású szemöldök elkészítése, többféle satírozási technikákkal.

  • 3D real brow szemöldök

Szálas technika, többféle szálrendezés és a tökéletes szálhúzás technikájának elsajátítása.

  • Füstös hatású szemhéjsatír

A szemhéj kontúr satírozott változata. Finom színátmenet készítése, füstös hatás gyakorlati kivitelezése.

  • Butterfly szemhéjsatír

Merész, sminkelt hatású technika. Akár több színnel is elkészíthető, így megtanuljuk a tökéletes színátmenetek és a színek egymásba satírozásának titkait. Formatervezéstől a kivitelezésig.

  • 3D szájsatír

Telt ajkak hangsúlyozására alkalmas, több színnel készülő szájsatírozási technika. Sminkelt hatás érhető el.

  • Nude lips

Kontúr nélküli természetes, szájfény hatású technika.

Microblading képzés

A Microblading a legtermészetesebb hatású technika. A vendég saját szőrzetéhez igazított, teljes mértékben egyedi szálrendezést tanulunk meg készíteni. Mivel a tetoválás speciális eszközzel készül, így a tanfolyam tartalmaz egy kezdőkészletet, mellyel el tudsz kezdeni dolgozni.

Képzésünket maximum 3 fővel indítjuk. A tanfolyam 3 napos, minden nap 9:00 órától 18:00 óráig tart. Első nap elméleti oktatással indul, a második nap pedig bemutató munkával és gyakorlattal (ahová 13:00 órai kezdettel várjuk a modellek érkezését) telik. A képzés gyakorlattal zárul a harmadik napon (9:00 órai és 14:00 órai kezdettel várjuk modellek érkezését).

Tudásfejlesztő képzések

A PMU Oktató Műhely kétféle tudásfejlesztő képzést is indít: 1., Az oktató megfigyelése azon munkafolyamat során, melyben a tanuló gyengének érzi magát., 2., Az oktató a tanulóval közösen készíti el a modellt, így biztosabban kijavításra kerülnek a rosszul rögzült mozdulatok, könnyedén kijavíthatók az apróbb hibák.

Privát képzések

Bármely haladó képzésünk privát képzésben is elvégezhető. Ennek részleteiről érdeklődj elérhetőségeinken!

bottom of page