top of page

Szempontok, melyeket érdemes figyelembe venned, mielőtt sminktetoválás képzésre jelentkezel!

Technika: Egyéni céljaid tükrében válassz technikát, amikor sminktetoválás képzésre jelentkezel, de mindig kutass kicsit előtte: mit keresnek a vendégek, mik az aktuális trendek? Mit kínálnak a versenytársak?


Szint: Milyen szinten vagy? Válassz egy megfelelő szintet, ami arra épít, amit már tudsz, miközben új készségeket is tanulsz. (Ne feledd, néhány kurzusnak előfeltételei vannak.)


Az oktató: A sminktetoválás elsősorban készség és a stílus. Olyan oktatót válassz, akinek tetszik a munkája és aki több éves tapasztalattal rendelkezik. A tapasztalt sminktetováló oktató megosztja ismereteit a gyakorlatban felmerülő problémákról is, lépésről lépésre végigmegy a tudnivalókon, amellett, hogy az elméleti hátteret is kifogástalanul átadja. Te se érd be kevesebbel!


A kurzus logisztikája


A kurzus létszáma: Személyes figyelmet és professzionális felügyeletet csak kis létszámú tanulócsoportnak nyújthat az oktató!


Anyagok: A kurzusnak rendelkeznie kell egy hallgatói készlettel, és lehetőséget kell biztosítani számukra a gyakorlathoz. A minőségi eszközök nagyon fontosak. Biztosítani kell többek közt a tetováló gépet, a tűket, a pigmenteket, a gumilapokat stb.


Idő: Felkészültségi szinttől függ. Kell idő a gyakorlati tudás megszerzésére,

a PMU Oktatóműhely tanfolyamai ennek figyelembevételével vannak kalkulálva. Fontos, hogy ne anyagi megfontolásból képzed magad, a tudásod fejlesztése legyen az elődleges cél!


Támogatás: A kurzus elvégzése előtt, közben és után is fontos, hogy az oktató segítsen a hallgatónak, válaszoljon kérdéseire és lehetőséget biztosítson számára a gyakorlásra. Te se érd be kevesebbel!

0 hozzászólás

Comments


bottom of page